Fortsättningskurs på distans

Kan eller får du inte resa till en kalligrafikurs?
Har du varit på kalligrafikurs tidigare och vill fortsätta i din egen takt?
Har du varit på kurs hos mig eller hos Kalligrafiakademien? Då har du förmodligen pennor och förlagor redan, men behöver du nya pennor/stift så kan du köpa dem hos mig.

Kursen är i olika etapper. Den första etappen är på åtta gånger och sen har du möjlighet att förlänga till nästa etapp som också löper åtta gånger till. Kursen genomförs som privatundervisning där du får svar och utmaningar på din nivå.

Hur fungerar Kursen?
Vi möts åta gånger via Zoom på en distans möte. Vilken du tittar på i din dator/padda/telefon, Du får adress till en sida där kommer att finnas förlagor och uppgifter att jobba efter tips om material och annat smått och gott. Du kan fota dina uppgifter, skicka dem till mig via mail eller lägga in dem i din egen mapp på droppbox och sedan skriver jag mina kommentarer och mailar tillbaka till dig.

Arbetar du redan med uppgifterna från Kalligrafiakademiens utbildning eller ett annat projekt kan jag hjälpa dig att komma vidare, precis som om du är på en kurs hos mig. Man kan säga att du får privatundervisning hemma och du arbetar i den takt du har lust och tid med.

Pris för första etappen:
2000 kr
Eventuellt inköp av pennor tillkommer.
Ingår: Uppgifter, max 2 uppgifter per vecka en enklare och en svårare, 1 samtal via Facetime och reaktioner på uppgifterna per vecka.

Kursstart: 19 oktober 2021, kl.19–20, (19 /10, 26/10, 2/11, 10/11, 16/11, 23/11, 30/11, 7/11)

>> Anmäl dig genom att maila din mailadress och postadress till mig

Välkommen!